Team Training

Beschrijving

Team training wordt op maat gemaakt. Vaak wordt de training gecombineerd met een Slimmer Werken workshop en/of een Communicatie workshop en/of de wensen en behoeften aan taken van de verschillende teamleden.

Team training kan ook gestart worden met de theorie en uitkomsten van een LIFO of 360 feedback vragenlijst. Je krijgt inzicht op jouw voorkeursstijl van samenwerken en communiceren en welke zaken daarbij voor jou van belang zijn. We kijken naar jouw persoonlijk profiel mét de bijbehorende kwaliteiten én ontwikkelmogelijkheden. Ook besteden we aandacht aan mogelijkheden om de communicatie en samenwerking met anderen te verbeteren.

Een SWOT analyse van het team en een Metaplan zijn vaak onderdeel van de teamtraining. Nieuwe afspraken worden gemaakt en afgesproken wordt hoe deze afspraken ‘volgehouden’ kunnen worden.

Onze aanpak

Dit traject is bij uitstek geschikt om met het hele team een slag in efficiency en samenwerking te maken. In overleg met de opdrachtgever wordt het traject meer in detail ingevuld. Mogelijke onderwerpen zijn: slimmer werken, LIFO, perceptie, feedback geven, Roos van Leary, pro activiteit, SWOT-analyse en/of META-plan. We combineren workshops met 1-op-1 gesprekken om de persoonlijke voornemens concreet en tastbaar te maken (welke stappen onderneem je met betrekking tot je eigen persoonlijke- en team effectiviteit).

De opbouw van de training

 • 1 op 1 gesprek

  Je maakt je eigen actieplan

  30/40 minuten
 • Workshop 1

  Leiderschap en jezelf

  3 uur
 • Workshop 2

  Leiderschap en communicatie

  3 uur
 • Workshop 3

  Leiderschap en mijn omgeving

  3 uur

Is deze training iets voor u?

Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Andere trainingen