Coaching Communicatie

Beschrijving

Als we ’s ochtends een workshop geven, is er ’s middags ruimte voor een 1/1 gesprek.

Een SWOT analyse van het team en een Metaplan zijn vaak onderdeel van de teamtraining. Nieuwe afspraken worden gemaakt en afgesproken wordt hoe deze afspraken ‘volgehouden’ kunnen worden.

Coaching communicatie, mediation, personal branding en...

We communiceren altijd, In het team, op de werkvloer, thuis. Kort gezegd: hoe kan communicatie handiger en met beter resultaat?

Onderwerpen die aan de orde komen zijn: Perceptie, Feedback geven en ontvangen, Cirkel van invloed, Cirkel van betrokkenheid, de Communicatie snorkel, de Roos van leary, Overtuigend communiceren, Spin vragen, ‘ja en’/en ‘ja maar’ methode en de push en pull methode van vragen stellen in bijvoorbeeld sales gesprekken.

Tijdens de training gaan we praktisch aan de slag om de theorie te ervaren. Aansluitend aan de training word je 1-op-1 gecoacht om de theorie nog meer toe te spitsen op jouw persoonlijke situatie/vragen.

Een workshop communicatie kan los gegeven worden, maar is vaak ook onderdeel van een groter trainingstraject.

We leveren maatwerk. Onze training bestaat in principe altijd uit een 3 uur durende workshop en aansluitend 1/1 gesprekken.  Zo heeft elke deelnemer zijn eigen actieplan waaraan gewerkt wordt.

De opbouw van de training

 • 1 op 1 gesprek

  Je maakt je eigen actieplan

  30/40 minuten
 • Workshop 1

  Leiderschap en jezelf

  3 uur
 • Workshop 2

  Leiderschap en communicatie

  3 uur
 • Workshop 3

  Leiderschap en mijn omgeving

  3 uur

Is deze training iets voor u?

Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Andere trainingen